Mogen wij u het bouwproces uit handen nemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Werkwijze

Omdat uw wensen voorop staan zullen wij, voordat we beginnen met het maken van een voorontwerp, inventariseren wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze inventarisatie ontvangt u een offerte. Nadat er overeenstemming is bereikt wordt gestart met het tekenwerk zodat de vergunning aangevraagd kan worden. Op het moment dat de vergunning is verleend worden de werktekeningen gemaakt en de inkoop gestart. Als u zelf een architect de opdracht heeft gegeven om de tekeningen te maken, maken wij op basis van deze gegevens uw offerte.

Om de kosten voor u laag te houden wordt er gewerkt met onderaannemers. Dat betekent dat wij zelf geen timmerlieden, monteurs of ander personeel in dienst hebben. Om uw bouwwerk te realiseren worden de juiste partijen bij elkaar gezocht. Voor u is er één aanspreekpunt en dat zijn wij. Wij sturen de onderaannemers aan en controleren de kwaliteit. Het voordeel hiervan is dat de kosten voor uw bouwwerk bij ons lager zijn dan bij een traditionele aannemer, terwijl de kwaliteit op hetzelfde niveau blijft.

services-tabs-139154408

Tekenen

Het tekenwerk kunt u volledig door ons laten verzorgen. Heeft u echter zelf al een architect in de hand genomen dan houden wij hier rekening mee in de offertefase. De vergunningaanvraag geschiedt op basis van het tekenwerk.

services-tabs-139154408

Realiseren

De bouwfase kan beginnen! Wij werken met vaste onderaannemers. Op deze manier is de kwaliteit gewaarborgd terwijl aan de andere kant de kosten voor de klant laag gehouden kunnen worden. Krol Projecten zal ten alle tijde functioneren als uw vaste aanspreekpunt. Ook zorgt Krol Projecten er voor dat alle partijen zich waar mogelijk aan de afspraken en tijdsplanning houden.

Vraag vandaag uw offerte aan!

Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op via 06-13460782!

KROL PROJECTEN B.V.

Banisweg 19b
7462 HW Rijssen
06 13 46 07 82
info@krolprojecten.nl
www.krolprojecten.nl
KVK:                74466437
Rek. Nr.:          NL33 RABO 0340 8827 78
BTW Nr.:         NL859913089B01